Everlove redesigner deres site og ansætter en masse :-)

Ippienyt fra Everlove - februar 2009
Ippienyt fra Everlove - februar 2009

Everlove har redesignet deres site, eller ændret lidt hist og her. Det ligner sig selv, med små modifikationer.

De er også i gang med at ændre noget i deres setup, som gør at alle kunder skal ændre deres opsætning :-( Trist for kunderne, men de får som altid formidlet det ret godt.

Umiddelbart er de også blevet en farlig masse mennesker ansat hos Everlove, tidligere var det Søren, Torben og Thomas, men nu er der en masse flere.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

2 tanker om “Everlove redesigner deres site og ansætter en masse :-)

  1. Ifølge Everloves information, skulle ændringen i deres setup medføre at telefonsvareren ikke længere kunne forstå tastetryk, før man havde ændret en parameter i sin router.

    Men det er åbenbart alligevel ikke alle der skal ændre noget i opsætningen, for jeg har intet ændret i Fritz!Box ATA Fon 1020, og har lige testet at tastetryk virker til Everloves telefonsvarer.

    Jens

  2. Jeg skrev og spurgte hvad vi lykkelige Fritz-ejere skulle gøre, men jeg forstod ikke helt svaret. Nu har jeg været inde og kigge på siden og det ligner noget SPA-provisionering, så jeg tror ikke jeg skal have klinket noget med min Fritz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>