Et forsinket tillykke til Everlove med de 4 år

Tillykke til Everlove med fødselsdagen
Tillykke til Everlove med fødselsdagen

Jeg gennemgår af og til min spam mappe på min gmail, hvor alt min post fra mine forskellige domæner samles. Og til min store skræk bemærkede jeg, at IppieNyt (Everloves meget underholdende nyhedsbrev) var faldet for Googles hårde dom.

Jeg ved ikke hvorfor Søren Rasmussens mail var endt i spam, men jeg fik hurtigt fisket den op. Desværre var det en gammel mail, og ovenikøbet havde Everlove haft fødselsdag i mellemtiden. Everlove fyldte 4 år den 23. august. Det er meget pinligt, da vi jo altid er gode til at huske Musimis fødselsdag. Derfor har jeg nu skrevet det ind i min kalender, så det aldrig bliver gemt igen.

Stort tillykke til Everlove herfra Voipbloggen.

Ved du hvornår de andre udbydere har fødselsdag, så skriv en kommentar nedenfor, så skal vi nok give en lille heads-up når det indtræffer :-)

Læs hele det seneste IppieNyt ved at klikke på billedet nedenfor.

ippienyt august 2009
ippienyt august 2009

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

2 tanker om “Et forsinket tillykke til Everlove med de 4 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>