Everloves Alter-ego hedder Vicino

Vicino everloves alter ego
Vicino everloves alter ego

I forbindelse med min forglemmelse af Everloves fødselsdag, så måtte jeg lige slå Everlove op på CVR, bare for at se om ikke jeg kunne se deres fødselsdag der. Det kunne jeg selvfølgelig, selvom CVR mener at Everlove er fra 24. august i stedet for den 23. Hvorom alting er, så skal jeg lige have lavet en lille kalender, med dertil hørende feed på de danske ip-telefoniudbydere, så vi aldrig glemmer nogen fremover :-)

Ved samme lejlighed så jeg at Everlove havde et binavn (virksomheder registreret under samme CVR nummer), nemlig Vicino.

Vicino er et IP-telefoni-selskab med samme prisstruktur som Everlove, de fremstår bare mere konservative, man kunne sige seriøse. Man kunne også driste sig til at sige kedelige.  Det ligner en whitelabel løsning af Everloves produkt, eller en re-branding. Men hvem kommer til at vinde? Og hvorfor ikke lege med flere segmenter? Køn, aldersgrupper, religiøse grupper, seksuelle orienteringer. Der er vel strengt taget ingen grænser for hvordan man vil kunne segmentere og differentiere kommunikationsindsatsen…

Det sjove er dog, at Everlove er gået fra den ekstroverte of iøjnefaldende (Everlove) til den konservative og neutrale (Vicino). Man kunne fristes til at kalde det en omvendt Dr. jekyll og Mr. hyde.

Vi skal vist have fat i Søren Rasmussen igen, det er også ved at være lang tid siden :-)

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

En tanke om “Everloves Alter-ego hedder Vicino

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>