Flyt dit nummer fra Musimi til Viptel GRATIS!

Fra Musimi til Viptel for nul kroner
Fra Musimi til Viptel for nul kroner

Da Musimi har valgt at hæve priser, ser jeg ingen grund til at blive. Derfor er jeg gået på jagt efter et sted at portere mit nummer hen. Jeg bruger også Fonet, som egentlig har størstedelen af mine opkald, men mit gamle (og første ip-nummer) har stor effektionsværdi. Der er umiddelbart to udbydere, som matcher (og nu overgår) Musimi på abonnementprisen, og det er Unotel og Viptels forbrugsafregnede abonnementer.

Da jeg tidligere har været i dialog med Viptel om et spændende nyt produkt de har på vej, så sendte jeg en lille mail til Kasper fra Viptel. Han svarede fra sin iPhone 2 min. efter. Så nu er det blevet sat i stand at Musimi brugere kan flytte nummeret til Viptel gangske gratis.

Det koster 299,- at få porteringen gennemført, men Viptel sætter pengene ind på din konto som taletid.

Jeg håber at der er mange som vil benytte sig af tilbuddet, samt at der vil komme andre udbydere på banen med lignende muligheder.

Bestil din nummerflytning her. Og Kasper holder øje med de numre som kommer fra Musimi, og smider pengene ind på kontoen.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

10 tanker om “Flyt dit nummer fra Musimi til Viptel GRATIS!

 1. Viptel scorer ikke særlig godt på peeringer iflg kvalitetsguiden (men det er der selvfølgelig ikke særlig mange der gør). Hvad jeg godt kunne tænke mig at vide, er om det er muligt at ringe direkte ind til SIP-adressen hvis nummeret ligger hos Viptel (jeg kan ikke se Viptel hos SIPBroker). Nogen der ved det?

 2. Åh ja, og en service jeg egentlig er glad for hos Musimi, er at jeg kan ringe til et nummer og få en klartone — det bruger jeg til fx at ringe billigt til udlandet fra min mobiltelefon.

  Har Viptel noget tilsvarende?

 3. Hej.

  Vi tilbyder ikke nogen dialin løsning men tilgengældt meget snart Mobil Telefoni hvor prissætningen er kendt fra IP priser og ikke mindst en række nye features som selv kan få den største nørd til at glæde sig :-)

  Det er heller ikke muligt hos os at ringe direkte ind til SIP-adressen via f.eks SIP Broker

  Mvh

  Kasper H Hansen
  Viptel ApS

 4. @Kasper

  Tak for svaret (osse tak for det hurtige svar via email).

  Jeg har lige næsten gennemført en overflytning fra Musimi til Viptel, og jeg synes at der er én ting som folk skal være klar over — og som man først kan se på betalingssiden — og det er at man bliver tvunget til at købe for 100,- kr. taletid. Med de 299,- kr. taletid man får ved overflytningen, kommer det til at stå for næsten 400,- kr. taletid på kontoen. Kunne det ikke laves så man kan vælge ikke at tanke op, men blot betaler for overflytning + hvad man ellers har valgt i løbet af bestillingen?

  // Klaus

 5. @Thomas

  Til gengæld skal man huske på at et abonnement hos Fonet i skrivende stund koster 29,- kr. om måneden (og så ku’ man vel lisså godt blive hos Musimi — så længe det varer, for der er vel næppe længere tvivl om at det er en død fisk), mens man hos Viptel kan vælge et gratis “TalkNoFee”-abonnement…

  1. Og dog, for faktisk tager Fonet ikke de 29,- på deres eksisterende abonnenter. De begynder dog at gøre det i første kvartal af 2010. Det skyldes at de endnu ikke har kunnet tilbyde autooptankning, og de har tidligere bestemt sig for, at de ikke vil afkræve abonnementprisen før de kunne tilbyde dette. Det håber de så sker i starten af 2010, men de har ligget underdrejet af større opgaver.

   Vi er selvfølgelig nogle, som håber at de store opgaver fortsætter, så de ikke kan opkræve abonnementet ;-)

 6. Forleden fik jeg et tilbud fra Tellio om at skifte fra Musimi om at betale et fast beloeb maanedligt og for det beloeb ringe gratis til fastnet i 30 lande. Portering og beholde gamle nummer er gratis, det lyder da som et godt tilbud. Eller?

  1. Hej Kasper

   Det kan det være, det er svært at sige, da det jo afhænger at dit samtalemønster. Det vil aldrig kunne betale sig for mig, da jeg stort set aldrig ringer internationalt (jeg må være lokal-opolit). Men det kan være den rette løsning for en som ikke vil pille ved sin opsætning og ringe meget ud af Danmark.

   Hvis du ringer mere i Danmark, så kan du måske have fordel ved at kigge på Prisguiden her på sitet, i den kan du indtaste dit forbrug, og se den billigste udbyder,netop for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>