Tvillinger sætter en stopper for den kritiske VoIP-dækning

Lara og Silja
Lara og Silja

Der kommer nok ikke så mange nyheder på sitet det næste stykke tid, og det skyldes to meget små ting. Lara og Silja mine to nye døtre.

Lørdag den 7. november var heldige at få tvillinger. Så nu har vi tre piger. Og den videre reproduktion stopper her :-)

Det betyder dog også, at jeg ikke har lige så meget tid til at følge med på hvad der rører sig på markedet som tidligere. Så hvis du render rundt med en skribent i maven, så skriv til mig. Så får vi hurtigt oprettet dig som forfatter på sitet.

Dette var så en lille Off-topic nyhed, som jeg dog gerne ville dele med jer allesammen :-) Nogle husker måske da Freja vores ældste kom til verden. Der prøvede jeg forgæves at finde en babyalarm VoIP-løsning.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

4 tanker om “Tvillinger sætter en stopper for den kritiske VoIP-dækning

  1. Hjertelig tillykke med tvillingerne

    Vi havde også et par på besøg her i weekenden. Børnebørn. Der nu er godt et år gamle. Drenge, som vil pille ved alt. Selv SIP-telefonen i stuen – Så skru alt op under loftet, som de ikke må komme til :-) – For man nænner jo ikke at sige nej til så mange ting.

    Kærlig hilsen / Herman

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>