Viptel Vurderinger

I første graf ser du gennemsnitsvurderingerne fra dem, som har delt deres erfaringer af Viptel. I næste graf kan du se Top 10 af udbydervurderingerne. Og i sidste graf kan du se hvor mange der har vurderet Top 10 udbydere. Hvis du gerne vil bidrage eller kommentere, så skriv en besked eller indtast din vurdering i dette spørgeskema.

Her er gennemsnitsvurderingerne for Viptel.
http://www.editgrid.com/user/thomas_clausen/VoIP_Kvalitetsvurderinger

http://www.editgrid.com/user/thomas_clausen/VoIP_Kvalitetsvurderinger

Du kan se vurderingerne og downloade regnearket her: Kvalitetguiden til IP-telefoni (Download til Excel, OpenOffice).

Relevante regneark:
Faktaguiden til IP-telefoni (Download til Excel, OpenOffice)
Kvalitetguiden til IP-telefoni (Download til Excel, OpenOffice)
Prisguiden til IP-telefoni (Download til Excel, OpenOffice)
Peeringguiden til IP-telefoni (Download til Excel, Openoffice)

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

En tanke om “Viptel Vurderinger

  1. Jeg kan se, at denne vurdering er relativt gammel – ca. 1,5 år – og vil derfor blot lige knytte en kommentar til Viptel, hvor jeg selv har været kunde i 4 måneder nu.

    Dybest set går jeg ikke ret meget op i telefoni, ud over at det skal virke – og specielt, når der er tale om telefoni til min virksomhed. Den tidligere udbyder jeg havde, Tellio, var decideret ringe og havde jordens absolut dårligste kundeservice. Jeg vil ikke gå i detaljer, men hold da op… Jeg fik endelig mulighed for at skifte og valgte Viptel, som jeg havde fået anbefalet af en god ven. Det har jeg ikke fortrudt – jeg synes at Viptel indtil nu har kørt fuldstændig upåklageligt og prismæssigt set er det fornuftigt. Der findes uden tvivl andre billigere udbydere, men der skal ikke være ret meget bøvl, førend 50 – 100 / måneden i forskel er sat mange gange til, sådan som det var tilfældet med Tellio.

    Indtil videre bliver jeg hos Viptel og vil anbefale andre at overveje dem, hvis I skal skifte leverandør. En ting, der i øvrigt også er værd at nævne, er at deres kundeservice har direkte nummer, ingen ventetid og altid er villig til at forklare os tumper, hvordan tingene hænger sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>