Everlove bliver til Evercall

Ippienyt fra Evercall Februar 2010
Ippienyt fra Evercall Februar 2010

Som vi tidligere har berettet, så stifter Everlove snart et mobilselskab. Det sker faktisk allerede på mandag (i løbet af dagen i følge Eveloverne selv, da de jo lige skal have morgenkaffen igennem systemet for at kunne fungere :-) ).

Mest interessant er det nok at de åbner muligheden for at konvertere dit fastnetnummer til mobilnummer. Det vil dog koste kr. 58,- pr. måned, hvilket selvfølgelig er ok for én med et gammeldags abonnement, men for en IP-telefonist er det jo lidt kedeligt.

Vi kan jo håbe på at det er begyndelsen på en masse spændende synergier mellem mobil og IP-telefoni.

Spændende er det også at de skifter navn til Evercall. Mobningen lader til at være steget dem til hovedet, og nu retter de ind i forhold til resten af den lidt mere grå del af branchen.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

En tanke om “Everlove bliver til Evercall

  1. Lidt sørgeligt at det sjove navn nu forsvinder, men står det i vejen for indtjening, er det naturligvis dumt. Det er jo samme filosofi der ligger bag den pæne tvilling, Vicino.
    Jeg håber at de med tiden får nogle mobilpriser der passer bedre til os med teenagere i husstanden, for lige nu, er der ikke megen fidus i at skifte. Heller ikke for os med ip-telefoni hos Everlove/Evercall.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>