Fritz'ens printkort

FRITZ!Box 7390 set indefra

Som I måske har hørt eller læst, så bukkede min Fritz under mens jeg var på ferie, og det voldsomme regnvejr herskede i København. Jeg har derfor skilt maskinen ad, så I kan se indersiden af mekanikken, så vi måske kan se hvor skaden er sket.

Jeg har også optaget en lille film og smidt den på youtube. Så kan I også høre ungerne i baggrunden, vores ferie er jo kollideret med det dårlige sommervejr :-)

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

4 tanker om “FRITZ!Box 7390 set indefra

 1. Hej Thomas,

  Har du evt. tjekket om det er den modstandskapacitatoren der er gået i udu(Den store sorte du peger på). Det vil ca. koste 100 kr. at få den udskiftet af en professionel, og hvis du selv kan lodde kan det gøres for en 5-10 kr.

  Den ser ud ikke ud til at være svitset andre steder.. så man kan håbe på at det blot er den kapacitator der er gået i udu.

   1. No problem – Youtube har nogle gode videoer til hvordan man gør, ellers kan jeg anbefale en butik på Frederiksberg, Ja Radio. Det er dem jeg brugte, da jeg skulle have en kapacitator på mit FireDvt kort :)

    Husk at se denne video for teorien og de vigtigste informationer:
    http://www.youtube.com/watch?v=YCSNWi3UHf4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>