voice_logo

Google Voice nu åbent for alle Gmail brugere

En lille ny telefoni-mulighed i Gmail...
En lille ny telefoni-mulighed i Gmail...
Det er tidligere i forummet blevet proklameret at Google Voice nu var åbent for alle, men det krævede at man simulerede, at man kom fra USA eller Canada.

Taksterne er lidt peberede synes jeg, men at ringe til mobil er nogenlunde konkurrencedygtigt, men det er garanteret også uden nummervisning.

Land Minuttakst EUR Minuttakst DKK
Danmark – fastnet 0,02 0,15
Danmark – mobil 0,11 0,82

Google Voice indtastning
Google Voice indtastning
Desværre kan man stadig ikke sætte det op til sin adapter, men jeg tænker at det må komme snart. For nu er der da hul igennem til backenden af Google Voice, hvor man tidligere skulle via en amerikansk IP adresse for at lege med sagerne.

Så kom nu Google, åben nu ordentligt op, for der er ingen af os, der gider at ringe fra vores webmail…

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

11 tanker om “Google Voice nu åbent for alle Gmail brugere

  1. Det er jo vildt dyrt at bruge Google voice. Jeg kan jo ringe til USA, Canada, hele EU, Japan, Australien for 0 kr i minuttet med Poivy.

    Jeg kommer ikke til at blive bruger af google voice.

    1. Det kunne selvfølgelig være en vej. Jeg ville bare gerne have mulighed for at bruge min eksisterende adapter. Jeg synes jo allerede jeg har rigeligt af elektronik, der står og kører :-)

  2. Til de 0,15 og 0,82 for fastnet og mobil skal der vel lægges moms. Så vidt jeg kan se, lægges momsen til, når man sætter ind på sin konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>