Er Evercalls spasmageri omvendt proportionalt med deres priser?

Evercall skiftede for lidt tid siden navn fra det lidt flippede EverLOVE til EverCALL.

Det var et led i en proces til at blive taget seriøst af potentielle kunder. Nogenlunde samtidig lancerede de deres mobil-løsning. Nu har de redesignet deres site (så det ligner mange af de andre udbyderes), og nu sænker de prisen på deres mobilløsning. Man kunne fristes til at tro, at jo mere coporate de bliver desto billigere bliver de. Direktør Søren Rasmussen har dog lovet os, at han ikke med det første vil stoppe deres underholdende nyhedsbrev.

Men nyhedsbrevet dropper vi ikke. Det er jo kun før folk bliver kunder, at det skal være strømlinet. Når først de er kunder, skal det være hyggeligt og nærværende.

Det er selvfølgelig trist at vi danskere ikke kan lade os friste af jovial, hyggelig, sjov eller kærlig forretningsmodel/salgsgas, men så har vi jo også selv bedt om mere fra den grå anonyme masse af udbydere. Jeg tror dog at Everlove, jeg mener Evercall vil fortsætte deres sjove indslag, men nu med jakke og slips :-)

PS de kører en konkurrence for tiden, hvor man kan vinde en iPad, så skynd dig hen og deltag.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

2 tanker om “Er Evercalls spasmageri omvendt proportionalt med deres priser?

  1. Men det er en flot hjemmeside Evercall har fået sig – og der flot mix af teknik og er hormoner i den, ligesom reklamer for sejlbåde, biler og motorcykler. Siden er jo næsten lidt dragende :)

    mvh / Herman

    1. Hehe ja, den er ikke værst :-) Så skal de bare have sig nogle gode datapakke-priser på deres mobiltelefoni, så kan man jo overveje at skifte fra Bibob, når de en dag bliver en del af den mere ukendte og kedelige CBB-familie…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>