Google personlig startside – få nyheder og spil Pacman på samme side

Nyheder kommer til dig, så du ikke behøver at lede efter dem.

Google Personlig startside kan du få dine nyheder hele tiden med alle mulige forskellige RSS feeds fra alle mulige forskellige medier. Du kan som navnet indikerer personliggøre indholdet af din startside, således du får alle de ting du synes er spændende. Google Personlig startside er en slags RSS reader, men den er mere end det. Det er ikke kun nyheder man kan få, f.eks. modtager jeg også besked når jeg får en mail i gmail eller når der er ændringer i min Google Calendar.

Man kan sågar spille Pacman og Tetris, hvis man skulle have de lyster. Så med Google Personlig startside får man en renset, personlig og informativ side.

Det smarte er selvfølgelig, at ligemeget om du er hjemme eller på besøg hos moster Olga, så er din startside den samme. Du logger bare ind med dit Google Login og så er du hjemme selvom du er borte.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

2 tanker om “Google personlig startside – få nyheder og spil Pacman på samme side

  1. Hej Thomas,
    sejt! Jeg var ikke klar over det med Pac-Man. Mit arbejdslive kommer til at ændre sig radikalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>