Fon etablerer samarbejde med Fring

Fring
Fring

Vi har tidligere omtalt Fon på Voipbloggen, og nu har de indgået et samarbejde med Fring.

Fring er et gratis stykke software som gør det muligt for mobile enheder (Se udvalget her) at benytte Skype, Google Talk og MSN over 3G nettet eller ved hjælp af WiFi.

Ud fra grafikken på deres hjemmeside, ser det ud til at de understøtter SIP, men jeg synes ikke rigtig jeg kan finde noget mere konkret om det. Desværre :-(

Se en lille video om Fring, på deres hjemmeside her.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

4 tanker om “Fon etablerer samarbejde med Fring

  1. Ja det er lidt trist at det kun er Nokia, men sådan kan de vist ikke blive ved, de er nok bare interesserede i “critical mass”, således at så mange som muligt har mulighed for at lege med uden alt for mange udviklingsomkostninger.

    Det lader ikke til at Fring understøtter SIP endnu, selvom det fremgår af deres grafik, men det lader til at blive en del af de fremtidige planer. De har også sat en poll igang med hvilke VoIP muligheder brugerne er interesseret i bliver en del af Fring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>