Rekordstort antal danskere vil have ip-telefoni

Cybercity har hyret TNS Gallup til at undersøge danskernes holdning til ip-telefoni. Stemningen er positiv, men døm selv ud fra pressemeddelelsen fra Cybercity.

Af de ca. 1.000 adspurgte kunne Gallup bl.a. uddrage følgende:

Hele 76 procent mener, at alle danskere inden for en periode på 5-10 år vil have skiftet fastnettelefonen ud med enten bredbåndstelefoni, en mobiltelefon, eller en kombination af de to ting. I november 2005 viste en tilsvarende undersøgelse, at 39 procent af danskerne forventede at ville skifte til bredbåndstelefoni inden for 5-10 år.

Hele 42 procent af de adspurgte har eller overvejer at anskaffe bredbåndstelefoni.

Hele 51 procent af de adspurgte i undersøgelsen vil anvende bredbåndtelefoni i stedet for den traditionelle fastnettelefon. 19 procent vil anvende bredbåndstelefoni som supplement til mobiltelefonen.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

2 tanker om “Rekordstort antal danskere vil have ip-telefoni

  1. Det kunne være interessant at se hvad der er blevet spurgt om. Min erfaring er at når jeg taler med folk om ip-telefoni, så aner de ikke hvad det er eller også tror de at det er noget med Messenger eller Skype.
    Så mon ikke de har spurgt folk om nogle meget generelle holdninger som Cybercity så kan tolke meget positivt?

  2. Ja, jeg ledte efter selve undersøgelsen, men kunne ikke finde den hos hverken Gallup eller CyberCity.

    Jeg vil dog mene, at CyberCity har været med til at udfærdige spørgsmålene, da det er deres undersøgelse. Og vi ved jo at man får svar som man spørger, så mon ikke den var givet på forhånd? :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>