Jajah og Chumby i smukt partnerskab

Chumby forside
Chumby forside

En god kollega gjorde mig via hans service presseklip.net for nogle måneder siden opmærksom på Chumby. Det er enhver nørds drøm, og jeg har længe gerne villet have én. Desværre sælges de kun i USA.

Chumby er en lille WiFi boks med 3,5″ LCD touch screen, som man kan smide widgets i. Widgets kan vise hvad som helst, billeder fra Flickr, vejret, NBA resultater, video osv. Kun fantasien sætter grænserne.

Nu har Chumby og Jajah indgået et partnerskab, således at man kan foretage Jajah-opkald fra sin Chumby. Dette har kun skærpet lysten til at ville have en Chumby, for så kan der ikke gå længe før der kommer en SIP-widget til Chumby’en.

Om Thomas Clausen

Arbejder til dagligt som Digitaliseringsleder i DSB. Jeg er uddannet Cand.merc.(fil.) fra Handelshøjskolen i København (CBS) og har tidligere været på Computerworld og i Økonomistyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>