ActionVoip, RepVoice og Betamax

Forum Fora Udbydere ActionVoip, RepVoice og Betamax

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  stjerne 4 år, 7 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #31812

  fio
  Deltager

  Jeg har længe benyttet Actionvopi.com ved opkald til mobiltelefoner. Jeg har oprettet en nummerplan i min Fritz!Box så mine opkald til fastnumre bliver sendt til min danske VOIP-udbyder, mens opkald til mobilnumre går til ActionVoip. Minutprisen hos ActionVoip er 30 øre, og der er ikke opkaldsafgift.

  Det har fungeret rigtigt fint, og kvaliteten har været tilfredsstillende.

  ActionVoip er en del af Betamax. Betamax sælger VOIP under et halvt hundrede forskellige navne. Jeg har læst på nettet, at Betamax hele tiden markedsfører nye firmanavne, som med super lave priser lokker nye kunder til. Efterhånden som kunderne er kommet i hus, forøges priserne ganske langsomt til et mere normalt niveau, hvorefter et nyt firmanavn markedsføres.

  Prisen hos ActionVoip har nu været ganske stabil, men da min indbetaling sidste gang var opbrugt, bestemte jeg mig alligevel for at kigge efter et alternativ hos Betamax-familien.

  Valget faldt på RebVoice.com. Prisen for opkald til danske mobiltelefoner er helt nede på 4,5 øre i minuttet.

  Jeg havde regnet med, at kvaliteten ville være fuldstændig den samme hos RepVoice som hos ActionVoip, da det i begge tilfælde er Betamax, der leverer ydelsen. Alligevel fornemmer jeg, at der er en forskel. Lydkvaliteten er sådan set fin, men jeg oplever at lyden er meget forsinket. Ligesom når man ringer til Australien eller USA kommer man let til at tale i munden på hinanden.

  Jeg vil høre om andre har erfaringer med Betamax-selskaberne. Har I også oplevet at kvaliteten hos de forskellige Betamax-selskaber er forskellig, eller er det kun indbildning fra min side?

  Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at etablere samtaler til de danske mobilnet for under 5 øre i minuttet – hvilken vej passerer samtalerne?

  Hilsen
  Finn

 • #31822

  stjerne
  Deltager

  Jeg har nu prøvet med Rebvoice: Kvaliteten hos mig er den samme gode som hos Actionvoip.

  Det ser meget fornuftigt ud med prisen.

  Jeg bruger selv en Fritz med Fonet som indgående numre, Poivy og Actiovoip ud for henholdsvis fastnet og mobil, men nu vil jeg prøve med Rebvoice.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.