Velkommen til det nye forum

Forum Fora Idékassen Velkommen til det nye forum

Tagget: 

Dette emne indeholder 10 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Thomas Clausen 7 år, 2 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #30667

  Så er flyttet i hus. Der er meget som mangler endnu, men velkommen til det nye forum.

  WYSIWYG-editor
  Det ville være rart at finde en god WYSIWYG-editor, som vi kan smide på i forummet. Det gør det hele lidt lettere. Jeg er i fuld gang med at finde en, som indeholder de ting jeg gerne vil have, og som ser godt ud, uden at ødelægge noget :-)

  Søgning
  bbPress kommer (tro det eller lad være) uden en brugbar søgning. Derfor har jeg sat en Google søgemaskine op på sitet, så vi både kan søge i artikler og i forumindlæg. Den kommer jo med visse begrænsninger såsom reklamer i højresiden, men omvendt så genererer klik på dem lidt indtægt, så det håber jeg I vil bære over med.

  Design
  Der er mange steder, hvor der skal tweekes lidt, så kom gerne med eksempler på hvor det er forkert i denne tråd.

  Lange links
  Lange links ødelægger designet i alt andet end FF. Det får det hele til at bevæge sig ind over højresiden. Så hvis du finder nogle steder, så skriv endelig. Og hvis du laver links, så pak dem gerne ind i lidt HTML, ellers kan det være jeg gør det efterfølgende :-)

  avatars som hopper og danser
  I tabellerne, så er profilbillederne ikke helt flotte, det skal vi have rettet, også i selve trådene, hvor de ikke rigtig centrerer.

  Fonte
  Er skriften for stor? Forummet fylder jo ikke alverden, og i det gamle forum var det en meget beskeden størelse font. Så der kommer jeg måske til at ændre lidt…

  Profilbillede
  Der var ikke så mange af jer, der brugte muligheden for at få et profilbillede, men nu da vi har lagt det om til bbPress, så er det blevet meget lettere. Du skal bare oprette en gravatar på < http://gravatar.com>Gravatar.com læs eventuelt lidt mere om det her, men humlen er, at det billede kan vises på alle mulige forskellige blogs og sitet omkring på det ganske internet.

  Tags
  Det er også blevet muligt at smide tags på indlæg, og dem som følger op med kommentarer til indlæg kan også smide tags på. Det ville være super, hvis I vil arbejde med, at få smidt disse på, når I kommenterer og opretter spørgsmål.

  Følg tråde
  Der er flere måde I kan følge trådene på. I toppen af hvert indlæg står der: Add this topic to your favorites og Subscribe (i hvert fald indtil jeg får oversat det til dansk). ved klik på subscribe, så får du en mail, hver gang der kommer en kommentar i tråden, ved at gøre tråden til favorit, så kan du se det på din personlige side. Mere om denne under Rediger information nedenfor.

  Jeg kæmper stadig lidt med RSS feed’et men mere herom senere.

  Kodeord og brugernavn
  Du skal forespørge på et nyt kodeord her, da vi ikke kunne få kodeord med over. Hvis du allerede er registreret bruger på voipbloggen, så vil du skulle bruge det kodeord du har der. Men det gælder kun Karsten Pedersen, Herman Ransborg, Henrik Falkentorp, Klaus E. Dam og undertegnede :-)

  Dit brugernavn er stadig det du kan huske fra den gamle installation.

  Rediger information
  Du kan redigere i din brugerinformation ved at klikke på din bruger ovre i højresiden, når du er logget ind, og så klikke edit oppe i toppen. Jeg har desværre ikke fået jeres profilbeskrivelser med over, men hvis du gerne vil have, at jeg skal finde den frem til dig, så skriv til mig, så hopper jeg ned i databasen og kigger.

  Skriv til mig
  Hvis du ikke kan logge på, og ikke kan få et kodeord (måske fordi jeg ikke har din mail, den fik vi jo ikke over, da vi flyttede domænet fra voip-user.dk i sin tid. Så skriv til mig, så kigger jeg på det.

 • #30703

  Voipfan
  Deltager

  Tillykke med det ny forum. Jeg vil gerne foreslå at du laver en viderestilling fra http://www.voipsnak.dk og voipsnak.dk til http://www.voipsnak.dk.

 • #30704

  Du er hurtigt ude Arne :-) Faktisk er DNS’en lige i gang med at skifte over “as we speak”.

  Så om et par timer er der kun ét domæne, og det er voipsnak.dk. Alt hvad der ligger på voipbloggen,dk kommer også over på voipsnak.dk.

  Det er fordi vi først smider det over i samme database (det er det du kan se på voipbloggen) og når DNS’en er registreret, så ændrer vi voipbloggen til voipsnak.dk, og laver 301 redirects på voipbloggen domænet over til voipsnak.

 • #30705

  Voipfan
  Deltager

  Glimrende. Så er alt i den skønneste orden. :-)

 • #30706

  Mathias
  Deltager

  Flot arbejde!
  Mht. editor har jeg gode erfaringer med TinyMCE http://tinymce.moxiecode.com/
  Den kan tilpasses lige som det passer dig med de knapper og funktioner du ønsker.
  Mon ikke den findes som plugin til bbPress..

 • #30725

  Mon ikke den findes som plugin til bbPress..

  Men nu er det et plugin til WordPress, for bbPress er blevet et plugin til WordPress. Det betyder, at i stedet for at køre helt seperat foruminstallation som tidligere, så bruger det samme artikellogik som WordPress. Det er da smart :-)

  Og jo, jeg skal nok få smidt en god WYSIWYG editor på, så det bliver lidt lettere og hurtigere at lave indlæg.

 • #30804

  Silenceofdk
  Deltager

  Hvor skal fejl meldes? :) – Småting, men kan ligeså godt skrive dem efterhånden som jeg ser dem

  – Nyt password viser ingen bekræftelse på udsendt password(Kun tjekket i FF)
  – Login side, password boksen er ikke på næste linje

  Men thumbs up for at tage dig tid til det.

 • #30805

  Hej Silence

  Tak for det, det er et ønske fra laaaaangt tilbage, at flytte forummet, så det er så skønt at have det værste overstået.

  Og kom endelig med designting mm. i denne tråd. Jeg skriver det hele på min liste og retter løbende til.

 • #30806

  Silenceofdk
  Deltager

  Er det mig der overser muligheden for at redigere tidligere indlæg? Eller quote dem?

  Jeg ville nok, som du selv foreslog, ændre skriftstørrelsen og gøre den lidt mindre, da pladsen er ganske meget begrænset. Jeg ville nok se om det ikke er muligt at gøre forum div’en lidt større, og måske formindske boksene ude i højre side, da de er pænt store.

  Jeg vil mene det kan ordnes via CSS forholdsvis let?

 • #30807

  Ja umiddelbart er redigering og citér-muligheden ikke mulig, men jeg skriver det også på huskesedlen.

  Jeg har gjort skriftstørrelsen mindre nu, og synes egentlig det spiller meget godt.

  Jeg synes dog også at bredden er fin, men det kan være jeg skal smide mere relevante ting i højresiden :-)

 • #30972

  Jeg har netop opgraderet forummet til release Candidate 2, men desværre lader det til, at man ikke får lov til at ændre sit kodeord fra frontenden. Jeg beklager, men jeg har sendt fejlen videre til communitiet bag plugin’et. Og skriv endelig til mig hvis det er, at du gerne vil skifte dit kodeord ASAP.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.